Keramiek cursus

Zelf aan de slag met Keramiek?
Je bent geïnteresseerd in keramiek en loopt al een tijdje rond met het idee dat je eindelijk eens zelf een leuk item wilt maken voor je tuin of een mooie schaal voor op tafel. Je wilt les krijgen in het maken van mooie keramische objecten of proberen hoe het draaien op de schijf je afgaat ?
Dan is deze keramiekcursus heel geschikt voor jou. De lessen zijn laagdrempelig er is geen ervaring nodig.

In het najaar en het voorjaar geef ik les in mijn keramiekatelier in Deventer.
Mijn atelier is heel ruim, iedereen heeft een groot werkvlak. Verder heb ik het zo ingericht dat de ruimte voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. We kunnen voldoende afstand houden en de hygiëne regels naleven.

Al 25 jaar is het maken van keramische beelden mijn dagelijks werk, ik beschik dus over behoorlijk wat ervaring die ik met je wil delen. Ik ga je helpen om je ideeën uit te voeren zodat jij kan maken wat je leuk vindt.
Als je al genoeg kennis hebt kun je zo aan de slag en ben ik er om je te begeleiden. Heb je nog geen ervaring, dan krijg je van mij verschillende technieken aangereikt. De groepen bestaan uit ongeveer 8 cursisten zodat er veel werkruimte is en ik iedereen goed kan begeleiden. Alles is aanwezig om lekker te kunnen werken, gereedschap, materialen, schorten en natuurlijk klei.

Alle werkstukken die gemaakt worden bak ik biscuit, daarna kun je zelf besluiten of je het wilt afwerken in kleur, hiervoor maken we gebruik van kwast glazuur, majolica en engobes. Daarna zorg ik dat het nogmaals gebakken wordt in een glazuurbrand.
Mijn ruime atelier is op de begane grond en heel goed toegankelijk ook voor minder validen.

De lessen van 2.5 uur zijn om de week op: vrijdagmiddag 13.00 – 15.30.
maandagavond of woensdagavond 19.00 – 21.30,
En wekelijks op maandagochtend 10 -12.30 u.
Een lessencyclus start in september en in januari.

De kosten zijn €160,- voor 8 lessen. Dit is inclusief de eerste 10 kg klei, biscuitbrand, koffie/thee en je kunt gebruik maken van gereedschappen en hulpmiddelen.
Extra klei en glazuurbrand rekenen we achteraf af.
Ben je enthousiast geworden, wil je aanmelden of heb je vragen mail of bel me dan.
0653447237 of info@edithmadou.nl