Kinder klei feest

Voorlopig geen kinderfeestjes.

K(l)ei leuk feest in mijn keramiek atelier.

Je geeft een feestje. Leuk!
Kom dan met je vrienden in mijn keramiekatelier leuke dingen maken..
Je lievelingsdier, een spaarpot, een leuk dekselpotje, je eigen naambord, een vogelhuisje, een fleurige fruitschaal, of heb je zelf een leuk idee???
Je krijgt van mij uitleg over het werken met klei en de gereedschappen.
Als je een goed idee hebt ga je met klei aan de slag.
Ik heb een aantal voorbeelden gemaakt die je kunnen helpen om iets leuks te bedenken.
Ik ben Edith Madou, beeldend kunstenaar. Al bijna 25 jaar maak en verkoop ik kunstwerken van keramiek. Jullie krijgen je dus begeleiding van een echte kunstenaar. 

Na ongeveer anderhalf uur houden we een korte pauze om wat te drinken. Daarna gaan we de werkstukken voorzien van kleuren. Ook hierbij geef ik je uitleg en tips.
Als we na 2 uur werken alle werkstukken klaar hebben laten we ze drogen in mijn atelier en zorg ik dat ze afgebakken en geglazuurd worden.
Na ongeveer twee weken maken we een afspraak om de kunstwerken op te halen.

Kosten voor een feestje van 2 uur:  
€ 95,- ( 1 t/m 5 kinderen) en € 17.50 voor elk volgend kind.
Dit is inclusief klei, gekleurd glazuur, gebruik van de benodigde materialen, begeleiding door de kunstenaar, het twee keer bakken van de werkstukken, een drankje en wat lekkers tussendoor voor de kinderen en natuurlijk ook een kopje koffie of thee voor de ouder(s).
In mijn atelier is ruimte voor maximaal 10 kinderen. (Voor kinderen jonger dan 8 jaar is het fijn dat jullie zelf extra begeleiding mee brengen)
Mail voor een afspraak naar info@edithmadou.nl