Workshop keramiek

Workshop kleurig KERAMIEK in mijn atelier

In deze workshop van ongeveer 2 à 2,5 uur maak je iets leuks voor je tuin of je vensterbank. Een schattig vogelhuisje, een gezellige kip op een nest, een vrolijk vogeltje of kleurige vis, een fruitschaal of je eigen fantasie ding. Ik heb wat voorbeeldjes gemaakt ter inspiratie voor je eigen idee. Na een korte instructie ga je zelf met klei aan de slag. Ik ben er om je te begeleiden. Na ongeveer anderhalf uur ronden we het kleien af en gaan we de werkstukken afwerken met kleur. Daarna blijven de werkstukken in het atelier om te drogen. Ik zorg dat alles gebakken en geglazuurd wordt. Na ongeveer twee à drie weken is alles klaar en kunnen de werkstukken opgehaald worden.

Mijn atelier is heel ruim, iedereen heeft een groot werkvlak. Verder heb ik het zo ingericht dat de ruimte voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.
We kunnen voldoende afstand houden en de hygiëne regels naleven.

Deze workshop bied ik aan voor €200,- vanaf de 5e deelnemer komt er € 45,- per persoon bovenop.
Een workshop is inclusief alle materialen en natuurlijk koffie of thee met wat lekkers. In het atelier zijn alle gereedschappen en schorten aanwezig. We kiezen in overleg een tijdstip. Liever een workshop op locatie? Dat kan in overleg.

Ben je geïnteresseerd , of heb je vragen mail dan naar info@edithmadou.nl of bel 0653447237.